Billeder udstillede på Quilt Expo X, Lyon, Frankrig, 2006

SAQA Europe's Breaking Boundaries

Dansk Landskab (156 x 127 cm)

Dette er det sidste billede i en serie af Danmarks-billeder inpireret af det rolige og smukke landskab omkring vores by.

The Culture of My Country

Family in Focus (137 x 139 cm)

Jeg brugte nogle måneder for to år siden på kun at lave familiebilleder. Det elsker jeg at gøre - at lave det nære. Dette billede er færdiggjort vinteren 2005. De abstracte felter med de varierende former og farver er et forsøg på at illustrere familielivets mangfoldighed.

Hverdag i Danmark (134 x 108 cm)

Jeg lavede mine første Danmarks-billeder kort efter vi blev optaget i EU, uvidende, i tvivl om, hvorvidt Danmark ville forsvinde blandt de større lande. Dette billede er fra december 2005/januar 2006 mens vi drømte om en varm sommer.

Sunny Days in the South

Urgammelt Solskin (148 x 146 cm)

Min mand foreslog titlen. Han er en stor beundrer af forfatteren Henry Williamson, som navngav sit hovedværkThe Chronicle of Ancient Sunlight, efter en passage i Richard Jefferies' bog The story of my Heart -

"Softly breathed the sweet south wind, gently the yellow corn waved beneath; the ancient, ancient sun shone on the fresh grass and the flower, my heart opened wide as the broad, broad earth."

Solskinsdrømme (120 x 130 cm)

I Danmark er halvdelen af året gråt og mørkt og man bruger meget tid på at drømme om en kommende sommer mens man venter på varmen og planlægger en ferie i det solrige Syd.